Over ons

Move it Ongediertebestrijding

Wij zijn een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf dat al sinds 2001 gespecialiseerd is in het bestrijden van allerlei voorkomende plaagdieren. Wij helpen u graag met het voorkomen en zonodig bestrijden van alle voorkomende plaagdieren zoals kakkerlakken, wespen, bijen, ratten, muizen, vlooien, vliegen, duiven enz.

Laat uw ongedierte onze zorg zijn! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor bedrijf en particulier.

Move It

Waarom kiezen voor Move it Ongediertebestrijding?

Snelle service en 24 uur per dag bereikbaar
Indien de overlast van dien aard is (bijvoorbeeld een wespennest in uw slaapkamer) dat langer uitstel niet tot maandag kan wachten, dan komen wij u zelfs op zondagavond uit de nood helpen.

Wij komen wanneer het u schikt
Eventueel ook ‘s nachts zodat uw bedrijfswerkzaamheden de volgende dag weer gewoon kunnen doorgaan.

Persoonlijke aandacht
We denken met u mee om samen tot de beste oplossing te komen.

• Scherpe prijzen
Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande contactgegevens:
Telefonisch 046 4331710 of via info@ongedierte-limburg.nl

Goede contacten met het KAD
Dit is het landelijke Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen te Wageningen waar men terecht kan met alle vragen over ongedierte. Via het KAD blijven we de kennis en techniek binnen ons vakgebied steeds op de voet volgen.

SVO gediplomeerd (Stichting Vakopleiding Ongediertebestrijding)
Om bij te blijven op ons vakgebied worden jaarlijks diverse nascholingsdagen georganiseerd. Ook zijn er diverse vakbladen en studiedagen, uitgegeven en georganiseerd door diverse leveranciers en instanties.

HACCP gecertificeerd/VCA gecertificeerd
Move It beschikt over de juiste certificaten voor het weghalen van ongedierte.

• Rapportage en voorlichting
Goede rapportage en voorlichting is vaak nog veel belangrijker dan een bestrijding op zich. Wij vinden het van groot belang dat onze opdrachtgevers van alle feiten op de hoogte zijn die een bepaalde overlast beïnvloeden of veroorzaken. Zo kunnen de juiste maatregelen getroffen worden zodat de kans op herhaling kleiner wordt.

 

Disclaimer

Alle afbeeldingen en foto’s op deze website maken gebruik van een Creative Commons licentie, het is niet het eigen werk van Move It. De teksten zijn eigendom van Move It.

Binnenkort meer online